De advertentiesite voor ondernemers

Werkgevraagd.nl is uitgegroeid tot een van de meest populaire advertentie websites voor het mkb. Heeft u ook een bedrijf, of u bent werkzaam als freelancer. Dan is het voor u waarschijnlijk steeds van belang nieuwe potentiele klanten te vinden.

meer informatie
adverteerders inloggen
wachtwoord vergeten ?
dierenarts zoeken
plaatsnaam, postcode ed.
samen adverteren voor een goed resultaat

dierenarts advertentievorm kiezen


Basis advertentie

Als u kiest voor de basis advertentie kunt u uw bereikbaarheid verbeteren. U kunt een korte omschrijving plaatsen in uw advertentie, en bezoekers kunnen u direct een email sturen als ze uw bedrijf hebben uitgekozen.

De kosten voor een basis advertentie zijn slechts: € 15,- Per jaar excl btw.

 dierenarts toevoegen

Professionele advertentie

Nu kunt u kiezen of u ook gebruik wilt gaan maken van onze professionele adverteervorm. Bij deze advertentie mogelijkheid komt uw bedrijf beter naar voren op onze kaart als iemand uw bedrijf zoekt. Ook mag u een directe link naar uw eigen website plaatsen in uw advertentie. Verder kunt u een afbeelding of logo van uw bedrijf plaatsen bij uw advertentie.

Verder zullen bedrijven welke gebruik maken van de professionele advertentie bovenaan de zoekresultaten komen te staan als iemand gebruik maakt van onze uitgebreide bedrijven zoekfuncties.

De kosten voor een professionele advertentie zijn slechts: € 25,- Per jaar excl btw.

 

 dierenarts toevoegen

Copyright©2004-2012werkgevraagd.nl een initiatief van hocmedia.nl